Un Entre Tants

Xarxa Cooperativa d'Experiències TIC per a l'Ensenyament en Valencià

Quarta Jornada Espurn@-Excel·lència, Compromís i Innovació a les Aules

Detalls de l'Activitat

Quarta Jornada Espurn@-Excel·lència, Compromís i Innovació a les Aules

Hora: març 24, 2012 de 9am a 2pm
Localitat: Bellaterra-Cerdanyola del Vallès
Carrer: Rectorat de la UAB
Població: Campus Bellaterra-Cerdanyola del Vallès
Web o Mapa: http://ice2.uab.cat/espurna/p…
Tipus d'Activitat: jornada, educatic
Organitzada Per: Espurn@-UAB
Darreres activitats: Mar 10, 2012

Exporta a Outlook o iCal (.ics)

Descripció de l'Activitat

Espurn@ arriba enguany al cinquè aniversari, consolidant-se com a proposta educativa valuosa i present a moltes escoles i instituts del país, on cada vegada més mestres i alumnes en gaudeixen. La dinàmica innovadora, inquieta i oberta d’Espurn@ fa que es reinventi constantment, amb la incorporació de més persones a l’equip de col·laboradors, creixent sobretot en qualitat. La imminent publicació d'un recull d'experiències d'aula, la incorporació de noves o renovades activitats i la consolidació d'Espurnik, l'entorn virtual en 3D del projecte, fa que afrontem amb il·lusió i optimisme aquesta nova etapa que se'ns obre al davant. La IV jornada serà una bona ocasió per ampliar la nostra formació, compartir coneixement i gaudir d'una bona estona en companyia de les persones que fan possible dia a dia el projecte.

Excel·lència, compromís i innovació són els eixos al voltant dels quals gira la IV Jornada. Excel·lència com a objectiu final que només podem aconseguir treballant en equip, en xarxa. Compromís amb el projecte i també en la millora d’un sistema educatiu que està travessant per uns moments difícils. Innovació, perquè el coneixement i la bona feina col·lectiva que hem aconseguit en aquests cinc anys d’intens treball ens ha de portar encara més enllà, provant noves metodologies, compartint bones pràctiques i treballant amb la mirada endavant.

Després de la intervenció de la senyora Mònica Pereña i de la conferència del senyor Ferran Ruiz, els responsables d’Espurn@ presentaran les novetats del projecte i, a continuació, els assistents podran participar en una de les sessions del bloc 1 i, posteriorment, en una de les presentacions d’experiències del bloc 2.

Aquesta trobada s’adreça al professorat d’educació infantil, primària i secundària, i també al de formació d'adults, aules hospitalàries i biblioteques escolars que desitgin conèixer el projecte o aprofundiren la seva dinàmica docent.

La IV Jornada es durà a terme a l’edifici del Rectorat de la UAB al Campus de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

Podeu accedir a tota la informació a través de l’adreça http://www.espurna.cat/klaustre i dir la vostra a Twitter amb el hastag#4espurna

Us hi esperem!

Mur de comentaris

Fes-hi un Comentari

Respon a la invitació Quarta Jornada Espurn@-Excel·lència, Compromís i Innovació a les Aules per afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

Hi van (2)

Pot ser que sí (1)

© 2014   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service