Voleu participar en una entrevista oberta a Font de Mora? Lamente dir-vos que no podeu. Tanmateix, fins el 14 de juny se li pot fer-li una pregunta a un altre dels consellers d'educació del nostre país/països, Ernest Maragall, i votar entre les que ja se li han fet. Les respostes, en vídeo, estaran al youtube a partir de les 19 h. del mateix dia.

Per poder participar cal tenir un compte de google, ja que tot el procés és realitza a partir de Google Moderator, una eina preparada, en principi, per conéixer l'opinió dels internautes en qualsevol tema que plantegem. (Una petita entremaliadura: fa poc s'ha difòs que molts departaments de la generalitat catalana utilitzen el windows en castellà -de la valenciana, millor no parlar-ne-. A la captura de pantalla que il·lustra el Google Moderator el navegador que s'hi endevina és... el chrome? no, el safari!)

Bé, si escric tot açò és perquè m'ha semblant que això del Google Moderator pot ser una altra ferramenta a tenir en compte, perquè he cregut que molts dels cooperativistes d'1entretants potser vulguen fer-li alguna pregunta a Ernest Maragall... i perquè tinc enveja: tindrem els valencians alguna vegada un conseller (un president!) que se sotmeta (sense més filtres que els que puga tenir Maragall al seu abast) a les preguntes dels ciutadans?

(Nota final: els enllaços als noms dels consellers no tenen cap intenció oculta; és el que mostra la web en buscar-los. En un cas es tracta d'informació institucional; l'altre, una notícia per a posar-se a tremolar. Qui és qui?)

Vistes: 19

Contesta

Contestacions a Aquesta Conversa

Al senyor Font de Mora, més que preguntar-li, li'n diria més de quatre... Es poden fer més barbaritats contra la nostra llengua i la nostra cultura? No em contestes, que ja sé que sempre es pot empitjorar.
Vicent, gràcies per mantenir-nos ben informats i per mostrar-nos una vegada més una eina profitosa, google moderator, per als 1entretants.
Com bé dius la notícia del conseller, del qual no diré el nom ni l'enllaç, comporta molt de verí i podem quedar-nos tots ben tocats si segueixen endavant amb el decret tal com el tenen redactat i pel camí cap al monolingüisme, com determina. Però potser ens fem bilingües en anglés que té tot el futur que el castellà li enveja, tot i els 300 o era Quasi 300, ara no recorde el títol de la pel·lícula. Però la del futur, que li regalen des de la Conselleria a la nostra llengua, pot quedar en programeta o sèrie de televisió... No sé si s'esdevé "desapareguts" o "perduts".
Caldria fer alguna cosa al respecte.
Amb molt de retard, finalment enllace el canal del youtube de la Conselleria d'Educació catalana, amb les respostes de Maragall sobre l'avaluació de l'educació primària: http://www.youtube.com/user/Educaciocat (i ací, la relació de respostes: http://www.youtube.com/user/Educaciocat#g/c/9224D1F446FE777C)
Molt interessant el treball dels joves de primària i engrescador.

L'avaluació sense els instruments i recursos que ens permeten la millora es queda mancada de possibilitats d'èxit. El treball de revisió s'hauria d'abordar també des de fora el currículum; per això eren interessants les optatives on podies incidir en la millora de l'ús de la llengua (comunicació audiovisual, premsa...) millor que des dels tallers si els convertim en classes de repàs i en repeticions metodològiques i de continguts.

Gràcies Vicent, una vegada més per facilitar-nos els enllaços.

RSS

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service