Treball Final de Màster: El treball col·laboratiu amb l'ús de les TIC en l'assignatura de valencià

Bon dia a tothom,

Sóc Patrícia Morató; sóc Llicenciada en Filologia Catalana i estudiant del Màster en Educació i TIC (e-learning) de la UOC. Actualment estic amb el Treball de recerca d'aquest màster, que versarà sobre el treball col·laboratiu amb l'ús de les TIC en l'assignatura de valencià a la secundària, i estic buscant profes que facen treballar els alumnes en grup i amb les TIC per realitzar l'estudi. El propòsit del projecte és veure els avantatges del treball col•laboratiu amb l’ús de les TIC en l’assignatura de Valencià: llengua i literatura per a un enfocament comunicatiu de l’ensenyament i aprenentatge de llengües. Pretenc observar què aporta aquesta metodologia de treball a altres metodologies basades en el treball individual i centrades en l’adquisició de normes, la memorització de conceptes i la repetició d’activitats mecàniques.

 

Per recollir la informació tinc planificades dues estratègies; en primer lloc passaré un qüestionari online (per correu electrònic) i, si estiguéreu disposats/ades m'agradaria crear un grup de discussió (però aquesta part ja vindrà més tard si s'escau i també seria online, via xat o Skype per causar-vos les menors molèsties possibles). D'altra banda, m'agradaria també accedir a una part del vostre alumnat per passar un qüestionari, via correu electrònic. Per tant, en un principi, únicament hauríeu de reomplir un qüestionari via correu electrònic i facilitar-me l'accés a una part (només una part) de l’alumnat perquè reomplira un altre qüestionari, ja que m’agradaria també deixar constància de la perspectiva que té l’alumnat sobre aquesta metodologia de treball.

 

Si treballeu en grup amb els vostres alumnes i utilitzeu les TIC, estaria enormement agraïda que participàreu en aquest treball. Si fóra així, podeu contactar amb mi via Twitter (@MoratoPatricia) o via correu electrònic (patriciamoratoraga@gmail.com). En acabar compartiré el resultat en aquesta xarxa perquè tots i totes pugueu consultar els pros i contres d'aquesta metodologia de treball.

 

Gràcies per la vostra atenció!

Salutacions

Patrícia

Vistes: 103

Contesta

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service