Informació

Multimèdia

És tard i no se m'ocorre cap nom més engrescador per al grup. Què li farem! T'animes a intercanviar coneixements en l'ús de programari d'edició d'àudio i vídeo i compartir experiències? Doncs endavant!

Localitat: Horta Nord
Membres: 29
Darreres activitats: Nov 10, 2015

Quines coses! (A mode de presentació)

Quan era menut somiava que a l'any 2000 tots aniríem amb helicòpter i tindríem una tele de la gràndària del rellotge. No volem però el que és la tele... de totes les grandàries i a tots els llocs.

Estem, com diu Vicent Partal a l'Internauta, a l'època de la web Martini (on hi sigues i a l'hora que hi sigues). I el que ens segueix per totes bandes és la imatge i el so.

No sé amb quin èxit, però de fa temps intente treballar amb els meus alumnes amb alguna cosa més que no el paper i el boli, i fer que l'ordinador no siga només per copiar directament de la vikipèdia. Això vol dir, entre altres coses, utilitzar programes d'edició de vídeo i d'àudio, de codi obert sempre que siga possible, i crear arxius o fer que en creen.

Si fas coses paregudes, potser val la pena que, de quan en quan, intercanviem un poc d'informació. Per la meua banda, intentaré ser (relativament) sistemàtic i, de quan en quan, contar què faig i com ho faig.

Vicent Ferrer.

Fòrum de Conversa

Imatges de cine

Publicat per Vicent Ferrer Puchol Mar 23, 2014. 0 Contestacions

L'il·lustrador de Pixar Josh Cooley reprodueix a Movies R fun! escenes mítiques del cinema per a escolars pre-cinèfils. En copie un…Segueix

Tresors del cinema europeu

Començat per Vicent Ferrer Puchol. La darrera contestació és de Maite Boscà LLoret Des 16, 2012. 2 Contestacions

Una nova plataforma s'uneix a Openculture per oferir-nos un immens catàleg de pel·lícules…Segueix

Etiquetes: streaming, cinema, pel·lícules

Little Nemo

Publicat per Vicent Ferrer Puchol Oct 15, 2012. 0 Contestacions

Quina agradable sorpresa!…Segueix

Etiquetes: dibuixos animats, googledoodles, cinema d'animació, naixement del cinema, Gertie the dinosaur

Propostes per dur el cinema a l'aula

Publicat per Vicent Ferrer Puchol Set 15, 2012. 0 Contestacions

Us copie un enllaç on es plantegen nombroses activitats per dur el cinema a l'aula: …Segueix

Cinema

Carregant... Loading feed

Mur de comentaris

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Multimèdia per a afegir comentaris!

Comentari de Núria Sendra novembre 2, 2015 a les 11:49

Per a fer el test no cal registrar-se, Maite. Només per a fer tests nous. Veges si des de la pàgina didàctica del llibre ho veus bé: http://www.bullent.net/didactica/formigues

Comentari de Maite Boscà LLoret novembre 1, 2015 a les 21:08

Gràcies, Núria. no ho veig. M'hauré de registrar al blubr? Bé, amb més temps ho miraré. 

Comentari de Núria Sendra octubre 30, 2015 a les 10:08

Amb blubr, hem intercalat preguntes de tipus test a el vídeo de youtube en el que Mercé Viana parla del seu llibre "Quin enrenou al formiguer!" es gratuït i es pot fer de qualsevol vídeo. Com que les respostes van puntuades, suposa un repte aconseguir la màxima puntuació.
- See more at: https://www.blubbr.tv/post-play.php?game_id=74009&org=0&ref...

Comentari de Magdalena Galiana agost 2, 2012 a les 17:02

Si voleu gravar podcast a les vostres classes de Llengua... vos recomane: AUDACITY, és molt senzill i gratuït.

Comentari de Vicent Ferrer Puchol setembre 7, 2011 a les 23:45
Benvinguda al grup Multimèdia, Amanda, i gràcies per l'enllaç a les pel·lícules i documentals de Cinema a l'Escola. L'oferta és ben interessant.
Comentari de Amanda Gascó Richart setembre 7, 2011 a les 16:39

Salutacions GRUP MULTIMÈDIA! Com a presentació, ací teniu el link a la nova Edició de Cinema a l'Escola que ha preparat Escola Valenciana. us podreu descarregar el catàleg de pel·lis i documentals en la nostra llengua que s'oferten amb la possibilita de treballar els continguts després a l'aula. Ja em digueu què us sembla: http://www.escolavalenciana.com/noticies/detall/1405/torna-el-cinem...

 

Comentari de Ana Estela i Gallach agost 10, 2011 a les 18:01
No és el millor vídeo dels que han realitzat els meus alumnes, però glogster on estan enllaçats la resta sobre altres problemàtiques deu tenir algun problema i no deixa carregar des de youtube. Algú ha detectat aquest problema i sap com fer?
Comentari de Vicent Ferrer Puchol agost 10, 2011 a les 8:47

Hola, Ana.

 

Està molt bé el vídeo que has enllaçat sobre la lapidació. És un tema molt greu però del qual cal parlar perquè tothom en siga conscient.

També m'ha agradat molt el mural i els nombrosos enllaços que conté . No he picat en tots, però els que he vist són una bona mostra del treball que hi ha darrere.

 

 

 


 

Comentari de Ana Estela i Gallach agost 9, 2011 a les 11:31

Com faig algun intent amb la generació de documents audiovisuals amb els meus alumnes i també vull investigar una miqueta en aquesta línia què hi pot donar de si, he decidit unir-me'n a vosaltres. Vos deixe una mostra del que he fet amb els meus alumnes d'ètica treballant sobre els problemes de les dones al món, en concret, sobre La lapidació. Ací teniu altra mostra en un mural digital. Ja vos conte amb més detall l'experiència.

Una abraçada.

Comentari de Vicent Ferrer Puchol gener 28, 2010 a les 19:58
Gràcies, Oreto, per la recomanació. He entrat a la pàgina però hauré de tornar amb calma per digerir tot el que hi ha.

Personalment, la neurona de la teoria cada vegada em costa més trobar-la. Pel contrari, cap al programari em llance sense problemes; la qüestió és: windows-esclau linux-lliure? (De Macintosh no tinc ni idea).

Amb l'àudio no hi ha problemes (supose que coneixes l'Audacity, que corre tant en un sistema com amb l'altre) però amb el vídeo no n'acabe de trobar cap amb el qual em trobe còmode (sense caure, vull dir, en el software propietari). Els de Videolan (un reproductor que també recomane) estan treballant en un programa d'edició de vídeo per als distints sistemes operatius. Vull confiar en què millorarà els programes disponibles actualment, però mai no se sap...
 

Membres (29)

 
 
 

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service