TIC i Trobades d'Ensenyament en Valencià

Informació

TIC i Trobades d'Ensenyament en Valencià

Les TIC han d'estar més presents a l'organització i a la celebració de les Trobades de Centres d'Ensenyament en Valencià arreu del País Valencià. Unes eines metodològiques i didàctiques tan importants no poden abstraure's de donar-se a conéixer en un esdeveniment global com són les Trobades, sobretot per necessitat de crear xarxa virtual i empatia intel·lectual.

Localitat: La Ribera (País Valencià)
Membres: 8
Darreres activitats: Nov 10, 2015

Unes poques propostes sobre les Trobades...

Seguint el fil de la nostra conversa, he d'insistir que cal reconéixer la necessitat de fer-nos visibles a les Trobades de Centres d'Ensenyament en Valencià arreu del país. L'expressió mínima d'esta visibilitat seria disposar d'una taula informativa en cada Trobada o en aquelles que aconseguim gent que puga gestionar-ho. Jo m'encarregue de parlar-ho amb Escola Valenciana, ara cal que hi haja voluntaris i, sobretot, materials informatius d'1entretants. Salut.

Fòrum de Conversa

Aquest grup encara no té cap conversa encetada.

Mur de comentaris

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de TIC i Trobades d'Ensenyament en Valencià per a afegir comentaris!

Comentari de joan cortés novembre 26, 2014 a les 20:23

Dissabte, 29 de novembre, s'ha organitzat una Jornada pertanyent al Punt de Trobada i adreçada a mestres i pares d'educació infantil on es parlarà de les TIC, a més del cançoner i la rondallística popular i les eixides escolars que es poden organitzar a les aules d'infantil. Participa Alícia Martí que, en representació d'1Entretants, ens parlarà dels recursos educatius per a educació infantil que podem trobar a internet. Es farà a Corbera i és una activitat de la 29 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera.

Comentari de Oreto Doménech març 4, 2014 a les 20:12

Joan, quin dia és la trobada en la Ribera? En la web hi ha moltes coses i no ho sé trobar. D'altra banda, Vicent ja t'ha escrit, no sé si ho has vist. Ara estem molt embolicats amb la ComparTIC, que és el nostre acte més important al llarg de l'any, i fins el 22 de març no acabarem. Malgrat això, tractarem d'escriure alguna cosa per a la web vostra i també podeu usar el nostre logo si ho creieu convenient. Salutacions! Fins prompte!

Comentari de joan cortés març 4, 2014 a les 13:22

Estaria bé que tractarem d'impulsar la participació en les Trobades i, especialment, en la 29 Trobada de la Ribera -ja que vam acordar l'altre dia que faríem servir la comarca com a experiència pilot de col·laboració entre 1entretants i les Trobades- rebotant als nostres contactes la informació de les activitats relacionades amb les Trobades, les quals cada dia que passa en són més concretes. Salutacions, Joan Cortés.

http://gentdetrobada.org/

http://www.escolavalenciana.com/

Comentari de Oreto Doménech febrer 24, 2014 a les 19:14

Joan, Gràcies per la reflexió i gràcies per venir dissabte. Farem xarxa, segur. Una abraçada!

Comentari de Teresa Sáez febrer 24, 2014 a les 13:48

Per cert, que dissabte no em pillàreu en el meu millor dia, però continue defensant la idea del premi de blogs. Crec que és una cosa molt guai! :)

Comentari de Teresa Sáez febrer 24, 2014 a les 13:47

Joan, ens va agradar molt que vingueres. La llàstima va ser deixar el teu punt per al final i no haver pogut parlar més tranquil·lament. Breu, però intens, de qualsevol manera, veritat?

De vegades, les nostres reunions poden semblar un poc caòtiques si no en coneixes la dinàmica, però al final ja veus com tot acaba eixint :-)

Comentari de joan cortés febrer 24, 2014 a les 9:50

Dissabte, vaig participar en la reunió d'1Entretants. Ser testimoni de com fa la digestió una organització determinada és molt interessant. Em va confirmar que al nostre País algú o alguns han de fer de rent perquè puga coure's el pa. Però necessitem connectar fora de les nostres organitzacions i aconseguir una necessària sinèrgia d'esta incipient empatia. L'atrinxerament no és gens recomanable. El primer escaló, crear xarxa entre les organitzacions, promovent uns contactes periòdics que siguen reunions de treball, de creixement, de compartir experiències i projectes. Les organitzacions estem massa a soles, som excessivament autistes. Fem una passa en eixe direcció. Siguem TIC amb totes les conseqüències, siguem organitzacions més obertes. Perdoneu la reflexió en veu alta.

Comentari de Oreto Doménech gener 22, 2014 a les 16:43

Hola Joan, vam comentar dissabte passat a la reunió la teua proposta d'introduir més les TIC a les Trobades i hem tingut una idea al respecte. Si em passes el teu correu, t'escric i t'informe... Salutacions!

Comentari de joan cortés gener 22, 2014 a les 10:52

Si vos ha arribat el comentari del calendari i llocs  de les Trobades, la informació està equivocada. Perdoneu.

Comentari de joan cortés gener 10, 2014 a les 19:47

D'acord, ho haurem de parlar amb més cura. Salut.

 

Membres (8)

 
 
 

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service