Màster en Literatura en l'Era Digital


 

Hola a tothom!

Volia dir-vos que aviat es reprendran les classes del Màster en Literatura en l'Era Digital a la Universitat de Barcelona i m'agradaria compartir amb vosaltres  les opinions d'alguns estudiants que l'estan cursant. De vegades, aquests estudis no-presencials ens fan una mica de por perquè temem que no funcionen bé o que no ens aprofiten tant com les classes presencials. Per això crec que el millor és que coneixeu l'experiència d'alguns professors de secundària o universitat que ja l'han cursat. Jo mateixa estic enllestint-ne el projecte final, així que si voleu més informació també us la puc donar.

 

La primera opinió és la d'una companya nostra membre d'1entretants, Maite Boscà, de l'IES Albal:

Em vaig acostar a la companya que l’impartia i li vaig preguntar sobre aquests estudis emergents. Ella, que estava acabant el màster, me’l recomanà vivament si volia aprendre més enllà de cursos, trobades i de pràctica autodidacta. Així que m’hi vaig decidir.
Per a mi, usuària informàtica autodidacta i quasi una nouvinguda al món tecnològic, ha estat tot un descobriment la Literatura Electrònica i l’ensenyament on-line. Com a professora de català a l’ensenyament secundari sent la necessitat d’actualitzar els meus coneixements i d’aplicar-los a la pràctica docent. I també d’ampliar la meua formació humanística.
Durant aquest primer curs de màster he realitzat el curs més teòric sobre “Literatura comparada” i més pràctic sobre “Literatura digital”. I ara iniciaré el curs de “Lectura, edició i didàctica de la Literatura i les TIC” per acabar amb el de “Creació d’eines digitals”. He tingut un diàleg àgil i continu amb els companys i el professorat als fòrums i l’he aplicat a la realització dels treballs.
La directora Laura Borràs ha organitzat diversos seminaris al llarg de l’any i ens hem pogut conèixer personalment l’alumnat i el professorat. A més, Hermeneia ens ha ofert l’oportunitat de participar en Congressos amb els nostres treballs. Així que ha estat un any excepcional en formació i coneixences.
Recomane aquest màster (o postgrau o especialitat) a tothom. La proximitat i disposició del professorat on-line està garantida, els materials són excel•lents i els companys, extraordinaris!
Setembre de 2011
Maite Boscà Lloret (IES Albal) (maitebosca@gmail.com)

 

Un altre professor de secundària, Bryan Barrachina, ens la fa arrribar amb un vídeo, Mónica Galleano ha cursat el Màster des de l'Argentina i Eva Godàs ens deixa un clip d'àudio amb la seua experiència!

VEURE EL VÍDEO

 

Mi nombre es Mónica Galleano, Licenciada en Educación mención Filosofía y Letras y Escritora. Soy argentina residente en República Dominicana, Ejecutiva en la Universidad Autónoma de Santo Domingo (Extensión CURE) y tenía bastante tiempo buscando un máster adecuado a mi carrera.

Hace casi dos años encontré este Máster en Literatura en la Era Digital, en la Universidad de Barcelona y luego de ver su pensum me sentí gratificada por haber encontrado algo que desde mi graduación estaba buscando: un máster oficial, en mi área. Pero además con un programa totalmente innovador que me permite insertarme en instituciones que trabajen con una visión moderna de la educación, o en aquellas que realizan sus programas en línea e infinitas posibilidades más que nos brinda esta carrera.

Este Máster cuenta además con una coordinadora experta en el área, la Dra. Laura Borrás Castanyer que es una guía eficiente para nosotros los maestrantes. Estos estudios cuentan además con un equipo de profesores que dan continuo seguimiento a los grupos, nunca nos sentimos solos ni desamparados, todo lo contrario, ellos están pendientes de nuestras inquietudes. En mi caso, estoy finalizando y siento que he aprendido muchísimo pero sobre todo el Máster me abrió los ojos a un mundo de posibilidades nuevas dentro de mi área.

En verdad, animo a todo aquel que tenga dudas de realizar estudios en línea a que se acerquen al IL3, Instituto de Formación Contínua de la Universidad de Barcelona, porque son una opción recomendable a la hora de continuar los estudios de grado.

Particularmente me siento complacida, mis expectativas han sido cubiertas y superadas con creces, incluso siento ya la nostalgia de dejar prontamente el grupo pues es mi último semestre ya que el aula virtual de este Máster es un lugar enriquecedor para cualquier persona que desee superarse como persona y como profesional.

Lic. Mónica Galleano


EVA_GODAS.MP3

 

I també podeu llegir a hermeneia.net
algunes opinions més d'alumnes de cursos passats: 
VEURE MÉS OPINIONS


Última actualització per Oreto Doménech Oct 24, 2012.

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service