Obert el termini de matrícula de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

 
 
S'ha obert novament el termini de matriculació de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
El període és de l'1 al 26 d'abril inclusivament. Si feu la matriculació telemàtica, amb pagament per via telemàtica, tindreu una bonificació del 10 per cent.

Aci teniu el calendari de les proves:

Dia 28 de maig de 2011:

– Certificat de coneixements orals.

– Àrees 1 i 2 del certificat de grau mitjà.

Dia 4 de juny de 2011:

– Certificat de grau elemental.

– Àrees 1 i 2 del certificat de grau superior.

– Certificat de llenguatge en els mitjans de comunicació.

Dia 11 de juny de 2011:

– Àrees 3 i 4 del certificat de grau mitjà.

– Certificat de llenguatge administratiu.

Dia 18 de juny de 2011:

– Àrees 3 i 4 del certificat de grau superior.

– Certificat de correcció de textos.

NOVETATS IMPORTANTS

1. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cada una en una única jornada.

2. Les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dos fases. En la primera fase s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). En la segona, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera fase.


En les proves de grau mitjà i de grau superior, els aspirants que no superen el 40% en la mitjana ponderada de les dos àrees de la primera fase no podran continuar en la segona fase. Així mateix, no podran continuar tampoc en la segona fase els aspirants que no hagen obtingut un mínim d’un 30% en alguna de les dos àrees de la primera fase.

4. Al llarg de la setmana següent de la realització de les proves, la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià publicarà en la web <www.edu.gva.es/jqcv> els resultats dels aspirants que s’han examinat de les àrees 1 i 2 de les proves de grau mitjà i de grau superior. Els aspirants que no hagen superat els criteris expressats en el punt anterior seran qualificats com a no aptes.


 L'Àrea de Formació de la Diputació de València organitza, tant en el Pla de Formació Contínua com en Interna, cursos encaminats a superar estes proves. Podeu trobar més informació en: http://www.dival.es/formacion i www.dival.es/normalitzacio

Última actualització per Queti Abr 6, 2011.

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service