Sèrie televisiva "10 cites", material de sensibilització lingüística


La Direcció General de Política Lingüística ha començat a oferir, a través del web www.gencat.cat/llengua i de les xarxes socials, els 13 episodis de la sèrie televisiva 10 cites, que mostra històries de convivència entre parelles lingüístiques que participen en el programa “Voluntariat per la llengua”. Aquest programa l’impulsa la Direcció General de Política Lingüística i el gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística.
Televisió de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb la Direcció General de Política Lingüística per dur a terme la producció del programa 10 cites. Ara, la Direcció General de Política Lingüística, reprèn la difusió de la sèrie com a material de suport a actuacions didàctiques i de sensibilització, adreçat al professorat i l’alumnat de cursos de català, a les parelles lingüístiques que es fan en el marc del programa “Voluntariat per la llengua” o d’altres programes de voluntariat o intercanvi lingüístic.

 

Cada capítol té una durada d’entre 15 i 20 minuts i setmanalment se n’oferirà un nou episodi. El primer el protagonitzen Sona i Renata, parella lingüística formada per una noia armènia i una de catalana que viuen a Barcelona i comparteixen aficions, com ara patinar o dibuixar.

També ha començat l’emissió de “10 cites” a través d’algunes televisions locals, concretament  a:

- Canal Català Anoia. Episodi 1:14 de març
- Canal Reus TV. Episodi 1: 16 de març

http://www.gencat.cat/llengua/10cites

 

Última actualització per Queti Mar 20, 2011.

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service