JESUS ALFONSO I PRIETO
Comparteix
 • BLOG DE LA XARXA
 • Fòrum de converses
 • Propostes d'Activitats
 • Grups (2)
 • Fotos
 • Àlbums de Fotos
 • Vídeos

Amics de JESUS ALFONSO I PRIETO

 • Ximo Galarza Planes
 • Simó Colomer
 • Laura Santacruz
 • Un Entre Tants
 

Pàgina de JESUS ALFONSO I PRIETO

Darreres activitats

Francesc Joan López ha deixat un comentari per a 'JESUS ALFONSO I PRIETO'
"Benvingut al grup Experiències. Mirarem de passar-te la informació sobre els noms populars que reben alguns ocells. A mi sempre em feia molta gràcia el nom de cagamànecs per referir-se a Pratincola rubetra."
Nov 20, 2012
JESUS ALFONSO I PRIETO s'ha apuntat al grup
Versió reduïda

Multimèdia

És tard i no se m'ocorre cap nom més engrescador per al grup. Què li farem!T'animes a intercanviar coneixements en l'ús de programari d'edició d'àudio i vídeo i compartir experiències? Doncs endavant!Continua llegint...
Nov 19, 2012
JESUS ALFONSO I PRIETO s'ha apuntat al grup
Versió reduïda

EXPERIÈNCIES

La finalitat és explicar-nos les experiències o activitats senzilles que hem portat a l’aula amb èxit i deixar-ne constància del procés que hem seguit per facilitar la tasca als qui també vulguen aplicar-les, de forma sistemàtica, en la seua classe o en el centre on treballen.Continua llegint...
Nov 19, 2012
JESUS ALFONSO I PRIETO ha rebut un obsequi de Francesc
Set 5, 2011
JESUS ALFONSO I PRIETO ha deixat un comentari per a 'JESUS ALFONSO I PRIETO'
"Gràcies pel comentari. Si mai escolteu -a la vostra població- a algun vellet o jove esmentar el nom popular d'algun pardalet, estaria bé que m'ho fereu saber. Gràcies, de nou."
Gen 19, 2010
Oreto Doménech ha deixat un comentari per a 'JESUS ALFONSO I PRIETO'
"Hola Jesús, benvingut a 1entretants! Enhorabona pel teu blog "El gabre". És molt valuós el fet de tindre cura, recollir i preservar la nostra cultura popular i donar-la a conéixer (o a re-conéixer) a…"
Gen 16, 2010
JESUS ALFONSO I PRIETO s'acaba de fer membre d'Un Entre Tants
Gen 15, 2010

Informació del Perfil

Indica'ns, per favor, en quin nivell fas classe:
Primària
Quina assignatura o assignatures imparteixes:
Valencià, Altres
Si tens un blog personal -no educatiu, ni de TIC ni d'aula-, indica'ns l'adreça: (per favor, comprova que està correctament escrita abans d'enviar el formulari)
http://elgabre.blogspot.com
Indica'ns una web, un wiki o un blog de caràcter educatiu o sobre TIC que conegues (preferiblement en valencià-català): (per favor, comprova que està correctament escrita abans d'enviar el formulari)
http://www.edu365.cat

Mur de Comentaris (5 comentaris)

Fa falta ser membre d' Un Entre Tants per afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

A les 0:29 del novembre 20, 2012, Francesc Joan López ha dit...

Benvingut al grup Experiències. Mirarem de passar-te la informació sobre els noms populars que reben alguns ocells. A mi sempre em feia molta gràcia el nom de cagamànecs per referir-se a Pratincola rubetra.

A les 12:18am on setembre 05, 2011, Francesc ha fet a JESUS ALFONSO I PRIETO un obsequi
Obsequi
Molt d'anys!!!
A les 11:06 del juliol 1, 2010, Simó Colomer ha dit...
Hola, Jesús,

Primerament, disculpa que em pose en contacte amb tu d'esta manera perquè no ens coneixem ni ens hem vist mai. Sóc Simó Colomer i sóc company teu de l'assignatura Formació Bàsica en la Llengua Catalana, del grup B de la vesprada. T'he trobat per mitjà de l'aula virtual de l'assignatura i després a la xarxa Un entre tants, de la qual sóc també membre i a on pots també localitzar-me. Necessite comentar-te un tema i m'agradaria, per favor, que em passares la teua adreça de correu per escriure't, d'acord? La meua és simo.colomer@gmail.com. T'agraïsc el favor i espere la teua resposta. Salut!
A les 21:43 del gener 19, 2010, JESUS ALFONSO I PRIETO ha dit...
Gràcies pel comentari. Si mai escolteu -a la vostra població- a algun vellet o jove esmentar el nom popular d'algun pardalet, estaria bé que m'ho fereu saber. Gràcies, de nou.
A les 10:13 del gener 16, 2010, Oreto Doménech ha dit...
Hola Jesús, benvingut a 1entretants! Enhorabona pel teu blog "El gabre". És molt valuós el fet de tindre cura, recollir i preservar la nostra cultura popular i donar-la a conéixer (o a re-conéixer) a l'alumnat. Internet es presenta com una bona plataforma.

Salutacions!
 
 
 

© 2017   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service