març 2013 Apunts (6)

Promoció de la lectura plurilingüe en secundària a través de les tac, per Toni de la Torre

En aquesta presentació, suport de la xarrada que el company Toni de la Torre va estar convidat a fer en la 5a Setmana d'Educació Plurilingüe organitzada a la Universitat d'Alacant (11-03-2013) "Llegir i escriure en l'educació plurilingüe", podreu veure molts i interessantíssims exemples d'una ja ben llarga trajectòria de foment lector amb l'ús de les TIC.…

Segueix

Afegit per Oreto Doménech en març 19, 2013 a les 19:15 — Cap comentari

ACCEDIR A TWITTER DES DELS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS?

En un apunt anterior us vaig comentar la possibilitat d'esquivar la censura consellera en la xarxa dels centres educatius públics pel que fa al Facebook. Només una persona, de totes les que em van dir que ho provarien, em va comunicar que ho havia intentat, però que no s'havia aclarit perquè ho havia fet amb presses, que ho tornaria a provar i tornaria a…

Segueix

Afegit per Teresa Sáez en març 14, 2013 a les 13:00 — 2 Comentaris

Exposicions orals a la Universitat d'Alacant sobre la xarxa 1entretants

La professora de la Universitat d'Alacant Sandra Montserrat treballa l'exposició oral amb els seus alumnes, entre moltes altres coses, en l'assignatura "Recursos per al coneixement i ús del català". Al blog que us enllacem podeu veure unes quantes presentacions orals, alguna explicativa sobre la xarxa 1entretants.

Gràcies…

Segueix

Afegit per Oreto Doménech en març 9, 2013 a les 13:38 — Cap comentari

Vídeo del curs "Competència digital a l'escola: realitat o ficció?"

Benvolguts companys i companyes,

Tinc el plaer de comunicar-vos que ja podeu veure la meua intervenció de l'estiu passat, a la Universitat d'Alacant, dins el curs Competència digital a l'escola: realitat o ficció.

La meua intervenció va…

Segueix

Afegit per Teresa Sáez en març 9, 2013 a les 11:58 — Cap comentari

La veu de les nostres escriptores per al 8 de març

El dia 8 de març és una bona data per a fer activitats de promoció lectora. Com cada dia. El dia 8 de març se celebra el dia de la dona. Com cada dia. El dia 8 de març pot ser una excusa, o una ocasió propícia per a fer que s'escolten les veus de les escriptores que s'expressen en català.

A l'institut, enguany, enmig d'un ambient poc propens a les activitats extraescolars, farem una sessió de lectura en veu alta de poemes i fragments d'obres escrites per autores catalanes d'arreu del…

Segueix

Afegit per Josep M. Escolano i López en març 8, 2013 a les 0:30 — Cap comentari

ACTIVITATS DE PROMOCIÓ I D'ENSENYAMENT DE LLENGÜES DE LA UNIÓ LLATINA

La Secció d'Ensenyament d'ACPV després de posar en marxa al País Valencià el projecte EUROMANIA volem també donar difusió a altres activitats que faciliten la intercomprensió entre llengües romàniques .

Ací teniu una sèrie de contes amb activitats interactius que s’hi accedeix en línia de manera gratuïta i s’adrecen a un públic d’entre 9 i 13 anys.

Són activitats per facilitar el treball d'intercomprensió entre les difernets llengües llatines.

Els contes inclouen una…

Segueix

Afegit per Carles Monclús Garriga en març 7, 2013 a les 11:35 — Cap comentari

Arxius mensuals

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service