1entretants, presentació a la III Jornada Espurna

Hola a tothom!

 

El passat 2 d'abril vam tindre la possibilitat de presentar la xarxa 1entretants a la III Jornada Espurna, que tractava de donar resposta a la inclusivitat i la creativitat a les aules a través de les TIC. Hi vam assistir en representació de la xarxa Oreto Doménech, Francesc Gascó, Alícia Martí i Laura Santacruz. Ho vam fer de grat (i de franc) perquè vam pensar que l'oportunitat de trobar-nos amb docents que fa anys que experimenten noves maneres d'ensenyar i que promouen noves maneres d'aprendre es presentava com una oportunitat de formació impagable.

 

Fer la coneixença personal en l'entorn virtual de les persones amb les quals has mantingut contacte per correu electrònic i que has estat seguin per les xarxes socials, és una experiència molt bonica, humanament molt enriquidora i una oportunitat de futur, perquè es creen llaços de confiança molt valuosos per poder treballar en projectes cooperatius arreu del territori lingüístic.

 

Els companys i amics de la xarxa Espurna han obert una wiki on els qui vam anar a explicar l'experiència "Un entre tants" hem anat deixant les nostre presentacions, impressions i comentaris. Podreu fer-vos-en una idea bastant aproximada de tot el que es va comentar en aquella trobada del dissabte dos d'abri, que va aplegar 250 docents per parlar d'educació de qualitat amb TIC a l'IES Lacetània de Manresa si visiteu III JORNADA ESPURNA: EXPERIÈNCIES. Allà trobareu també la nostra aportació i la presentació de diapositives que ens va ajudar a no predre el fil a llarg de l'hora que durà el "taller". Abans de les experiències, però, JOrdi Adell ens va explicar les característiques del PLE (sigles de Personal Learning Environment o Entorn Personal d'Aprenentatge). Podeu consultar-ne la preentació de diapositives de la CONFERÈNCIA INAUGURAL si us ve de gust.

 

També vam enregistrar-ho en vídeo i ací els teniu per si ens voleu veure parlar d'aquest projecte, la xarxa 1entretants, que tant ens engresca i ens motiva i que volem veure com entre tots el fem créixer i millorar. El vídeo està en cinc i 

 

AQUESTA N'ÉS LA PRIMERA

 
(les altres parts les trobareu a You Tube, canal 1entretants)

 

Gràcies!

Vistes: 42

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service