Com altres cursos que comence cicle, amb aquesta salutació feta de viva veu,  amb gestos i abraçades,  presentada amb cartells penjats per la classe i des de la PDI amb imatges i so, he rebut els xiquets i xiquetes de la meua classe de 1r. Per a ells i elles un dia important, ple de neguit i il.lusió. Comencen una nova etapa, la que els durà de ple pels camins de l'aprenentatge i el coneixement, i ho saben, perquè em miraven ( em miren) amb una careta de dir:  " Sí, ja s'ha acabat Infantil, ara he d'esforçar-me més i treballar de valent".

Jo els promet que a canvi del seu esforç els ensenyaré les meravelles de la lectura, els misteris de l'escriptura, les fantasies de les matemàtiques, els moviments de la  pintura, la gràcia dels sons, la proximitat de les TIC ...els laberints del món i la grandesa de conviure en pau amb l'univers.

Vistes: 65

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

Comentari de pepa guardiola setembre 19, 2011 a les 20:57
Esperem! Però ja tenim feina, ja, Edurad, per a que s'obriga.
Comentari de Eduard Boada setembre 16, 2011 a les 23:40
El futur s'obre, s'eixampla, a partir d'aquest curs :-)
Comentari de Oreto Doménech setembre 15, 2011 a les 18:57
I tant, Pepa! Un beset
Comentari de pepa guardiola setembre 14, 2011 a les 23:04
"Bon curs tinguem tots Oreto ". Tant de bo els desitjos es feren realitat només per escriure'ls, però no bufen vents bonancencs per a l'ensenyament públic. Tanmateix el nostre entusiasme no faltarà ni en el treball docent ni en la defensa de la bona docència.
Comentari de Oreto Doménech setembre 14, 2011 a les 14:09
M'agrada! Bon curs!

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service