Cicle de conferències, taller i teatre-fòrum de Doris Sommer al voltant de la lectura

Volem informar-vos que Doris Sommer estarà a València els dies 7 i 8 de juliol, dins del Cicle de Conferències en el marc del Conveni de la Universitat de València amb el Real Colegio Complutense de la Universitat de Harvard i amb la col·laboració de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, així com també del Consell Escolar Valencià.

Les activitats a les quals tenim el plaer de convidar-vos, si us inscriviu en aquest enllaç http://mestreacasa.gva.es/web/sfp/sommer són: una sessió de teatre-fòrum; un taller de treball de comprensió amb textos difícils "Pre-textos" i dues conferències, l'una sobre la literatura per millorar la societat i l'altra sobre la iniciativa dels agents culturals. Es duran totes a terme al Col·legi Major Rector Peset de València els propers dijous i divendres.

Doris Sommer és fundadora i directora de la Iniciativa d'Agents Culturals. Ocupa la càtedra en la Universitat d'Harvard, en el Departament de Llengües i Literatures Romàniques i Estudis Afroamericans. És reconeguda per investigar i promoure l'art i les humanitats com a recursos per al desenvolupament personal i col·lectiu, utilitza la literatura clàssica de forma creativa i artística i integra tres àrees del desenvolupament: alfabetització, arts i valors cívics.

Si esteu interessats, informeu-vos dels detalls de les activitats i inscriviu-vos en l'enllaç de dalt. És una gran oportunitat. Cada activitat estarà reconeguda pel CEFIRE de València.

Vistes: 111

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service