ComparTIC-ConTICnuem

conTICnuem amb la comparTIC

Enguany, l'IES Jordi de Sant Jordi ha acollit la 8a jornada formativa ComparTIC organitzada per Un Entre Tants, celebrada els dies 6 i 7 de maig, amb el lema de ConTICnuem.

Tot seguit compartim el contingut generat arran de les diferents intervencions, per tal que els qui vau assistir-hi pugueu aprofundir en aquelles idees que més us van cridar l'atenció i que els qui no ho vau poder fer pugueu també fer-vos una idea de com va anar la cosa.

Divendres 6 de maig

Conferència inaugural

Les xarxes socials com a espai de col·laboració, de trobada i de formació del professorat. CARME DURAN RIVAS, .

Comunicacions

BLOC 1. Aprenent en diferit

  • Les TIC en els centres d’FPA, dins i fora de l’aula. JAUME LLOPIS,

BLOC 2. Comunicació i xarxes socials

Mira el vídeo de totes les comunicacions d'aquest 2n bloc

(*) Indica les comunicacions que en un principi estaven programades per formar part d'un tercer bloc, anomenat "Commoure amb les TIC", però que per imprevistos d'última hora hagueren de ser reubicades als altres blocs.

 

Dissabte 7 de maig

Aquesta jornada va estar dedicada als següents tallers (si no hi vau venir, ho sentim per vosaltres, però vos els heu perdut perquè no podem reproduir-los).

Taller 1. Introducció al Flipped Classroom. VICTÒRIA TRONCOSO, .

Taller 2. Aprenentatge dialògic a la xarxa: Com gestionar xats educatius al T.... NEUS LORENZO,   i ÀNGELS SORIANO,  . Tancament per Ray Gallon, .

Taller 3. Edició a la Viquipèdia. FRANCESC GUILLEM , @pacoguillem i FRANCESC J. FORT, 

La cloenda de la jornada va córrer a càrrec d'Olga Gargallo. Olga presentà Jordi Martí, Raimon Moreno i Enric Rodríguez, creadors del projecte "A ploma i espasa".  

Les piulades de la comparTIC

Les piulades de la #COMPARTIC d'@1entretants 8 anys compartint experiències, formant-nos entre amigues i amics a l'storify: https://storify.com/1entretants/8a-jornada-compartic-d-1entretants  

Imatges de la comparTIC

[caption id="attachment_127" align="aligncenter" width="1024"]participantsconTICnuem La foto final. No hi són tots, però ho són els que hi són.[/caption] Ah, i tot no va quedar així... Divendres hi hagué sopar i dissabte hi hagué dinar. Ho passàrem molt bé i, si no vau assistir-hi, ja sabeu... hi ha coses que no es poden contar ;)

 

Vistes: 67

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service