Ahir dissabte vaig poder assistir a les comunicacions finals del "II Simposi d'Ensenyament de la Literatura i de la Llengua". Tot i que hi vaig arribar com qui diu "a misses dites", encara vaig tindre l'oportunitat d'escoltar-hi la magnífica exposició d'Encarna Pasqual titulada "El BookTrailer en classe de llengua i literatura".

Ens hi va explicar com havia treballat els BookTrailers a classe i com això ho feia en forma de projectes al nivell de 4t de l'ESO, sense amagar-nos-en les dificultats, els encerts i les reflexions al voltant d'aquesta eina educativa.

Ens va mostrar diversos treballs dels seus alumnes que van ser tota una experiència. D'un gran nivell i amb un aprofitament magnífic per part dels seus alumnes.

A més, també ens va explicar que té un blog on trobarem tot de materials i d'eines que ella mateixa va penjant-hi de manera ben generosa: Homilies d'Organyà .

Una mostra que quan hi ha professors compromesos amb el que fan, l'alumnat s'hi engresca i aprén. Enhorabona Encarna!! Va ser un plaer escoltar-te!!

Vistes: 90

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service