JPODCAST ALZIRA, Jornada de ràdio i podcast a l’aula

El CEFIRE Específic de Plurilingüisme ha organitzat JPODCAST ALZIRA, Jornada de ràdio i podcast a l’aula per als dies 26 i 27 de gener de 2018. Hi haurà taula redona d’experts, tallers pràctics, informacions de primera mà sobre À Punt i Alzira Ràdio i intercanvi d’experiències de centres educatius valencians.

El programa es pot descarregar a https://goo.gl/4AVs66. La incripció, que encara està oberta, es pot realitzar  ací (http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7097721&usuario=formacion)

Diversos membres d'1entretants, que en ocasions anteriors ha organitzat cursos de ràdio i de podcat, participen en les jornades del CEFIRE. Així, el dia 26, divendres, a les 16:45h, Natxo Moral, @imoralr , intervindrà a la Taula redona «Ràdio, podcast i escola: una col·laboració necessària.» El mateix dia, a les 19:00, Vicent Ferrer, @vicentferrer, i Natxo Moral, impartiran el «Taller de ràdio. Funcionament i experiència podcast.». Anna Gascon, @amoraescena, per la seua banda, presentarà, dissabte 27, a les 12:15 hores, la seua experièndia a l'IES Federica Montseny de Burjassot.

No ho dubteu, apunteu-vos! Us esperem!

Vistes: 46

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service