Lluny de les TIC, però compartint la creativitat que exigeix qualsevol activitat formativa de caràcter lúdic: reciclar materials, descobrir altres formes de celebrar les vacances, mirar la vida des de la igualtat de gèneres i des de la consciència que suposa educar en valors les persones i, especialment, les més joves.
"L'amor als infants" és una exposició, de la qual en són comissaris Cristina Escrivà i Francesc Piera. S'inaugura demà dia tres de desembre a les 19, 00h. a la Societat Coral el Micalet (C/ Guillem de Castro, 73 de València).
Es tracta de la primera activitat de la Setmana de la Infància; una activitat inspirada en la setmana que es va organitzar pel govern de la República l'any 1937 a la ciutat de València. Enguany tindrà lloc durant les vacances escolars de final de trimestre, l'activitat se centra a la Sala d'exposicions de la pròpia Societa Coral el Micalet i també té previst eixir al carrer amb una cavalcada lúdica de caràcter diferent. 
L'objectiu fonamental de l'a Setmana  de l'Exposició ha estat generar il·lusió entre els xiquets i les xiquetes, desenvolupar la seua creativitat i educar en valors. El que hi trobareu us sorprendrà per la simplicitat dels materials i la gràcia de les formes, el valor i la informació bàsica sobre els objectes exposats i perquè ens descobreix unes iniciatives que formen part d'un moment de la nostra història recent i del progrés educatiu que, lamentablement,  quedà trencat per la guerra i el franquisme.
 
Podeu baixar-vos el programa i la informació ací

Vistes: 50

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service