La 'Lletra de convit' de Pau Marqués i les gestions ja fetes

Bon dia,

més avall teniu el correu que he enviat a Pilar Almeria de Teatre EL MICALET. La idea, com diu LA "Lletra de convit CERCLE D'ESPECTADORS", és fer una colleta de professors per comentar com promoure l'assistència al teatre dels alumnes fora dels horaris escolars: fer-ne espectadors. Necessitem que els teatres els hi faciliten l'accés amb invitacions o importants descomptes. Comencem contactant amb EL MICALET, però ho farem extensiu la resta de teatres que en siguen receptius. Parlar sobre el tema sempre és engrescador per als culs inquiets com els nostres.
Encara no m'he aclarit a penjar la lletra de convit al web d'Un entre tants ni com crear-hi el Grup. Tot arribarà.

Salut i teatre!

PAU MARQUÉS

P.D. Feu extensiva la invitació als qui penseu més interessats.

PETICIÓ DE REUNIÓ AMB PILAR ALMERIA, COORDINADORA DEL TEATRE EL MICALET

Bon dia, Pilar, i bona represa de la tardor teatral.

Com vam comentar abans de l'estiu, totes les iniciatives per incentivar el teatre i fer-ne espectadors entre la gent més jove són importants, els escolars són el públic del futur.  Com deus saber, des de sempre hi ha professors més engrescats en l'organització de sessions escolars, cada vegada més difícils d'organitzar degut a l'ambient escolar i horaris dels darrers anys. Segur que el panorama canviarà si canviem, si s'inverteix en cultura. Anem als fets, una realitat complexa demana moltes mans, i des de l'àmbit educatiu, les opinions i participació dels professors. En aquest sentit, he proposat crear un grup de treball dins de la xarxa de professors "Un entre tants", veurem com va la cosa. La idea és estar en contacte permanent amb els teatres per proposar, suggerir espectacles, guies didàctiques i fórmules per atraure espectadors de l'àmbit escolar, siga amb eixides en horari escolar, les més fàcils, siga fent que s'acosten al teatre pel seu compte. La finestra d'"Un entre tants" pot ser també una finestra més on exposar la programació del teatre.


Vam parlar de reunir-nos a finals de setembre. Propose fer-ho dimarts 29 a les 20 h al bar del Micalet (si no va bé, trobem un altre moment). He convidat alguns professors més implicats en el món del teatre, a banda,
és clar, d'un crida general (a l'adjunt hi ha una Lletra de convit CERCLE D'ESPECTADORS 
que penjaré al web d'"Un entre tants").


Estem en contacte.

Un abraçada,

PAU MARQUÉS

Vistes: 39

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

Comentari de Un Entre Tants octubre 13, 2015 a les 18:37

Més sobre teatre.

El Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, amb motiu del 25é aniversari d'ASSAIG, grup de teatre d'aquesta Universitat, ha programat diverses representacions, que es realitzaran en la Sala Matilde Salvador de la Nau (Universitat, 2).

En aquest enllaç trobareu totes les obres programades. Les entrades, que costaran 2 €, es poden reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (www.latenda.es/entrades).

Comentari de Francesc Joan López setembre 30, 2015 a les 20:05

La reunió amb Pilar Almeria tingué lloc ahir, com estava previst. Pau o Anna Gascon ens informaran de la gestió feta. Aviat Pau Marqués crearà el grup des d'on coordinarà i informarà a les persones interessades en participar en l'activitat.

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service