Paremiologia catalana i internet. Presentació d'Amb cara i ulls, de Víctor Pàmies.

 1entretants vos convida a una trobada lingüística i bloguera ben interessant!


 

El pròxim dissabte 21 de maig, a les 19.00h, ens trobarem a la Sala dels Arcs de Ca Revolta amb Víctor Pàmies, paremiòleg i blogaire, mantenidor del portal refranys.com, que presentarà Amb cara i ulls, el seu diccionari de refranys referits a l’ull, publicat gràcies al micromecenatge del portal Verkami.

Acompanyaran Víctor Josep Daniel Climent, membre d’1entretants, per parlar-nos sobre la fraseologia i les expressions populars en Enric Valor i Francesc Gascó, membre també de la nostra xarxa i blogaire veterà, per fer-nos un tast de les rondalles i els modismes de Beneixama.

També hi comptarem amb l’escriptor i blogaire prolífic, Francesc Mompó, que compartirà una vegada més La Iseta: un exemple de revolta a la xarxa; i amb Alícia Martí, bloguera i com Antoni Torreño, membre d’1entretants, que ens mostraran un petit vídeo sobre un gran projecte educatiu que, de manera col·laborativa, compila mostres de poesia oral improvisada de diferents indrets de les terres de parla catalana.

Hem organitzat un acte festiu on trobar-nos i poder-nos desvirtualitzar. Com s’organitzen els homenatges blogaires a la xarxa? Quins recursos lingüístics i paremiològics trobem actualment a Internet? Quins resultats sobre el País Valencià va abocar l’estudi del Top ten dels refranys catalans?

Volem deixar de llegir-nos a través de la pantalla i, si més no durant uns moments, poder conversar cara a cara i passar una estona ben agradable i profitosa!

Comptarem amb els jocs i l’animació teatral d’Anna Gascón i Lucía Arce i hi haurà preparat per a després de l trobada un sopar de germanor a la Sala Gran de Ca Revolta, al qual cal inscriure’s ací abans del dia 19 de maig.

 

No hi podeu faltar; vos hi esperem!

Targetó d'invitació presentació Amb cara i ulls a Ca Revolta (Valèn...

Vistes: 119

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

Comentari de Víctor Pàmies i Riudor maig 25, 2011 a les 9:43

Isidre, de vegades és difícil "etiquetar" la nostra relació, perquè hem permès que visquem d'esquena, sovint desconeguts, sovint enfrontats.

Hi ha més coses que ens uneixen que no pas que ens separin. Només cal saber trobar els ponts de diàleg i de cooperació.

Casa meva és casa vostra i com deia a Ca Revolta, encara que no crec en les fronteres, les meves fronteres són les lingüístiques i no pas les administratives.

Hi ha material audiovisual de l'acte que anirà sorgint a poc a poc, a mida que el puguem anar editant i preparant.

Una abraçada, Isidre!

Comentari de ISIDRE maig 25, 2011 a les 9:39

Compatriota Víctor, ja veus que en aquesta part de ta casa hi ets ben rebut. Jo preferiria dir "els de baix i els de dalt...". "Ells" sí que volen que siguen "vosaltres" i "nosaltres", oi que m'entens?

Fusterianament

Comentari de ISIDRE maig 25, 2011 a les 9:36
I els que no hi vam poder anar, com ens en poden beneficiar, ni que siga mínimament?
Comentari de Laura Santacruz maig 24, 2011 a les 12:31
Ha estat un plaer també per a tots nosaltres! Ens retrobarem, doncs, per aquest país. I sempre, sempre amb un clic i quatre tecles! Una abraçada unentretantiana!
Comentari de Víctor Pàmies i Riudor maig 24, 2011 a les 8:28
Ara que he vist que la distància real entre vosaltres i nosaltres són tres hores i uns pocs euros en farem trencadissa. M'he quedat amb més ganes de València i de valencians! :-)
Comentari de Francesc Joan López maig 23, 2011 a les 21:23

Víctor, Queti t'ho diu de cor i la resta ho compartim; així que ja saps que ha d'haver-hi pròxima. Potser l'homenatge blogaire a l'Enric Valor en siga una bona ocasió.

He fet ja una ulladeta als refranys i dites del teu llibre i m'ho he passat molt bé. El format, a més, és ideal per al tren i me'l porte a la bossa mentre vaig i vinc a la feina.

Una abraçada

Comentari de Queti maig 23, 2011 a les 20:41

Víctor,  estem pagadíssims de la teua visita, de la teua generositat i bonhomia. I ja saps que l'enyor es cura tornant. Torna amb la família, i us farem de guies en aquesta terra que també és vostra. Ha estat un luxe i un plaer conéixer-te.

Una abraçada

Comentari de Víctor Pàmies i Riudor maig 23, 2011 a les 20:00
Retornat a casa sense incidències remarcables. Només una: em queda un cuquet d'enyor, que em costarà de fer passar. La pròxima vegada no em tracteu tan bé que em malacostumo i després ho trobo a faltar!
Comentari de Víctor Pàmies i Riudor maig 19, 2011 a les 22:35
Francesc, m'imagino que porta feina muntar una moguda com aquesta. Després, amb la feina feta, queda la satisfacció!
Comentari de Francesc maig 19, 2011 a les 22:21
Hola Víctor, encara preparant coses per al dissabte, però molt comboiat!!!

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service