La companya unentretantiana Laura Borao Moreno ens fa arribar la ressenya que sobre la seua primera novel·la juvenil, Princesa d'Or (Tabarca, 2015), ha escrit la pedagoga Nati Pérez Caselles i que us reproduïm a continuació.

Princesa d'Or

La novel·la comença amb un missatge que rep Júlia Ros, la protagonista. Missatge del seu primer amor, desaparegut fa vint anys en circumstàncies misterioses. Júlia, intrigada per eixa sobtada reaparició i animada pels sentiments d’un nou amor, comença a investigar sobre allò que va ocórrer. Amb aquesta interessant recerca descobreix que res era com ella imaginava i, de sobte, es troba involucrada en una aventura on haurà de desxifrar un secret ocult durant segles per poder salvar la seua família. Els coneixements i la passió que té per la història del segle XV seran suficients per aconseguir-ho?

El llibre parla en primera persona, exposa i descriu en present  la seua vida des de la infantesa, analitza el desenvolupament de la seua personalitat, la relació amb la resta de personatges, idees, passions…

El llenguatge senzill, directe i àgil fa que la lectura siga fluïda i amena, a més de deixar al lector amb bona boca.

És una lectura original i extraordinària ja que el que sembla una simple història romàntica dóna un gir cap a la curiositat i la intriga; deixa al lector imaginar un final que no és l’esperat.

L’autora ha fet un gran treball de documentació i investigació per reflectir matisos del segle d’Or.

Princesa d’Or, malgrat ser una novel·la juvenil, és un llibre que qualsevol lector obrirà i no podrà tancar, ja que t’enganxa i t’implica des del primer moment. Molt recomanable. 

Vistes: 357

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service