Aquesta setmana se celebraran les darreres proves de les PAU (Prova d'Accés a la Universitat), la LOMCE les elimina i substitueix per una revàlida.  A punt d'acabar un curs i quasi repartint-nos les hores i matèries del proper, desconeixem, més enllà del que diu la LOMCE i els decrets de la Generalitat Valenciana, com serà exactament la prova de revàlida, qui l'elaborarà, qui i on es passarà i qui la corregirà, amb quins criteris i estructura.

Potser aquests dies que encara anem als instituts, hauríem de començar a demanar que s'aclarirà bé i es proposara un model, com tenim a les PAU, perquè en començar el curs estiguera molt clar com s'han de treballar els continguts amb els nostres alumnes que hauran de superar eixa segona prova, més enllà dels coneixements necessaris que els donaran l'aprovat del curs als centres on estudien. Potser així no caldrà esmenar les programacions, en funció d'eixes possibles proves de revàlida, a curs començat.

I dic jo, si s'ha d'establir un model d'accés diferent de l'aprovat del batxillerat, no seria millor eliminar les proves i deixar fer a la Universitat?

Potser encete un debat estèril, però trobe que el dia 8 de setembre, com a  molt tard, aquest tema hauria d'estar resolt i, amb tots els defectes que vulgueu trobar-li al model actual, fins ara l'orientació que teníem ajudava l'alumnat de segon de Batxillerat i el professorat que els impartia classe:

- PAU de Valencià juny 2016: prova correcció.

- Prova PAU de Literatura universal 2016: LIT%20UNIV%20juny%202016.pdf

Tindrem algun model semblant per al curs vinent?

Vistes: 85

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service