Un grapat de mestres, treballadors i treballadores de l'Escola Pública en el poble de Xàbia, hem fet aquest vídeo reivindicant la dignitat, consideració, apreci i salvaguarda que mereix la nostra faena d'educar.
Perquè no ens mereixem les retallades en personal, sou, condicions laborals, drets professionals que ens han aplicat.  Perquè l'Escola Pública, ( amb els alumnes, pares- mares i mestres que la formem), no es mereix les retallades en inversions i ser la pagadora de les pèssimes gestions dels governants, de la manera en com han balafiat els diners,  com els han mal administrat.
Han afonat el país Valencià, han hipotecat el present i el futur. Les retallades a l'escola pública no són el camí per eixir de la crisi, sinó una mostra més de la poca consideració que alguns polítics tenen per l'educació.

Vistes: 90

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

Comentari de Vicent Ferrer Puchol febrer 5, 2012 a les 0:42

Gràcies pel vídeo.

A vilaweb també se n'han fet ressò: http://www.vilaweb.cat/noticia/3979707/20120203/mestres-marina-grav...

Comentari de pepa guardiola febrer 3, 2012 a les 18:22

Massa sabeu que als metres idees mai ens en falten i coratge en tenim de sobra. Els ànims és allò que de tant en tant ens minva, duem molta càrrega i en compte de reconéixer-nos-ho ens carden a colps. Així és que ens animem uns als altres. Gràcies per difondre el video, fet amb la intenció que ens represente a tots.

Comentari de Pilar Alfonso Escuder febrer 3, 2012 a les 14:41

Hola, Pepa. Sóc Pilar Alfonso de l'IES Faustí Barberà d'Alaquàs. Acabo de veure el vostre vídeo a "400 colps" i vull dir-vos: "GRÀCIES", per la idea, per l'exemple, pel coratge. Gràcies.

Comentari de Laura Santacruz febrer 3, 2012 a les 10:25

Gràcies, per l'exemple. I per revaloritzar una vegada més aquest espai. És encoratjador, Pepa. I inspirador.  Gràcies, per recordar-me que ací som, que ací estem, entre tants com vosaltres!

Comentari de pepa guardiola febrer 3, 2012 a les 0:36

Bona nit, 400 colps. Entens bé, està publicat a la xarxa per a compartir-lo amb mestres, pares, mares alumnes i persones interessades en  l'educació i la bona dedicació pública, així és que gràcies per difondre'l.

Comentari de 400 colps febrer 3, 2012 a les 0:24

Hola Pepa; he donat amb el vostre magnific treball i m'he permés publicar-lo a 400 colps. Entenc que en publicar-lo a la xarxa és obert i he trobat oportú contribuir a difondre el seu missatge tan necessari. Enhorabona pel treball!

http://blogs.escolagavina.com/400colps/

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service