Sembla que hem retornat a les aules amb una bona notícia: la de la trobada de la Federació Escola Valenciana amb el conseller d'Educac.... Una trobada que ens fa, per fi, albirar la possibilitat de la normalitat democràtica, del diàleg i del consens en les qüestions educatives i de justícia lingüística. Ens n'alegrem i n'esperem suport i foment de l'ensenyament en valencià i, per tant, de la qualitat educativa. Tanmateix, ens volem mostrar prudents, també, i recordar aquesta informació important per als docents i els centres a l'hora d'adherir-se, en aquest inici de curs, al Manifest pel consens en l'ensenyament plurilingüe de qualitat: sí a... i al Model d'educació plurilingüe i de qualitat per al sistema educatiu ...
  • L'Adhesió pot ser personal, del Claustre i, fóra òptim, del Consell Escolar. En aquests dos últims casos cal que la votació s'haja inclós en l'ordre del dia perquè no puga ser qüestionada, evitada ni anul·lada.
  • Cal fer arribar a Escola Valenciana el resultat de la votació mitjançant aquest document.

ADHESIÓ AL DOCUMENT “Escola Valenciana- Un model d’escola pluriling...

  • Cal fer arribar també l'adhesió a la Conselleria d’Educació i comunicar-la per carta a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament corresponent la informació que pèviament s'ha enviat a la Conselleria d'Educació mitjançant aquest altre document.


ADHESIÓ AL DOCUMENT “Escola Valenciana- Un model d’escola pluriling...Més informació ací i ací.

Vistes: 21

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service