Arran de la introducció dels portàtils a alguns centres de Catalunya, un grup de docents que s'apleguen al voltant del blog Arran de pupitre han fet un manifest titulat "Llibre, sí ordinadors a les aules, sí. Pífia 2.0, no".

Trobe que toquen molts punts fonamentals de manera assenyada, cosa que és molt d'agrair en aquests temps d'opinions sobre TIC i miopia...

El blog també és molt interessant i aplega l'experiència de vint anys en el camp de l'educació i les TIC de Ramon Barlam.

He trobat tota aquesta informació gràcies a l'ona de Google Wave que m'ha enviat Laura Santacruz. Ací podeu trobar una experiència d'aquest professor amb el Wave. Pel que sembla per com es descriu l'experiència, aquest professor disposa dels recursos al centre (explica que fa servir l'ordinador a classe), treballa amb un grup d'alumnes reduït i pot organitzar horaris flexibles segons les necessitats de l'activitat programada (parla de fer una sessió de dues hores). Potser es tracte d'una aula d'acollida...

Vistes: 3

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

Comentari de Francesc desembre 20, 2009 a les 1:13
Crec que el manifest és molt correcte i planteja uns dubtes ben raonables. A més, cal ser prudents amb la vista dels nostres xiquets.

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service