Hola a tothom!

Com va l'estiu? 

Aquesta entrevista a Miren Etxezarreta m'ha fet pensar molt. També m'ha fet pensar en l'escola, en com està canviant, en el meu dia a dia a classe i en el projecte que és 1entretants. També en tants altres projectes i maneres de fer que van endavant i que trobe sovint a les xarxes socials, virtuals i reals. Em fa pensar, a més, en com em plantege la vida en l'aspecte més quotidià i tot això em du per un camí i m'obliga a fer un (o més d'un) pensament...

Bé, segur que no serà l'única persona que heu escoltat parlar d'aquestes coses o d'altres semblants, però us recomane l'entrevista i ací la deixe (ENTREVISTA A MIREN ETXEZARRETA) junt amb la pàgina web (Miren Etxezarreta) d'aquesta Doctora en Economia.

 

Vistes: 48

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service