Una iniciativa que ens pot interessar: Viquiescoles 2012

M'arriba, a través del correu de l'institut, aquesta iniciativa que pot resultar interessant. Us copie el correu electrònic i us adjunte els documents que han enviat des de l'IES Felanitx de Mallorca.

Sr./Sra. Director/a: L'Associació Amical Viquipèdia, a la qual pertanyen els viquipedistes de la Wikipedia en català (Viquipèdia), ha organitzat un concurs escolar, VIQUIESCOLES 2012 (http://www.viquiescoles.cat), amb els objectius de: 

a) Divulgar la Viquipèdia i els seus projectes germans com a eina educativa als Països Catalans. 
b) Fomentar l'aportació de continguts a la Viquipèdia per part de la comunitat educativa. 
Per dur a terme aquest concurs s'ha dissenyat un curs de formació a distància per el professorat, mitjançant un entorn Moodle (http://moodle.viquiescoles.cat), que permetrà al professorat interessat en participar-hi rebre la formació bàsica per poder editar articles a la Viquipèdia i a d'altres wikis. La participació al concurs s'ha inclòs al curs de formació com a aplicació amb l'alumnat dels coneixements adquirits en la fase de formació del professorat, per la qual cosa el nombre d'hores ascendeix a 60 i s'han sol·licitat 6 crèdits de formació. Pregam doni la màxima difusió a aquest concurs entre el professorat del seu centre ja que pensam que l'edició a la Viquipèdia és un recurs que ofereix moltes possibilitats pedagògiques infrautilitzades i s'ha convertit, en aquests darrers anys, en la primera font de consulta del nostre alumnat. Adjuntam dos documents que amplien la informació d'aquest correu. 
Us esperam a Viquiescoles 2012!!!

-- Antoni Salvà i Tomàs Organitzador de Viquiescoles 2012
asalva2@educacio.caib.es
Departament de Física i química
IES Felanitx 15%20motius%20Viquipedia.pdfPresentacio%20Viquiescoles%202012%20als%20centres.pdf

Vistes: 38

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service