Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/WqMDjgLS74sCFUcl2

Fa vuit anys un grup de professorat vàrem posar en marxa una xarxa per tal de compartir experiències d’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’ensenyament en i del valencià, la Xarxa Cooperativa 1entretants d’Experiències TIC per a l’Ensenyament en Valencià. Una Xarxa que tingué des del primer moment un plantejament d’horitzontalitat i d’aprenentatge compartit.

Pensàvem que les tecnologies ens obrien un munt de possibilitats per tal d’innovar en l’ensenyament i desenvolupar a l’aula unes activitats més properes al món en què viuen els i les nostres joves. Encara que en un primer moment la nostra xarxa va estar formada per professorat de secundària, posteriorment s’hi anà incorporant també professorat de primària i d’infantil. Actualment també comptem amb companyes i companys de Formació Professional i, en menor grau, de la universitat.

Durant aquests anys hem realitzat moltes activitats formatives i hem compartit moltes experiències. Cada any, amb fidelitat, hem organitzat una  trobada anual, que hem anomenat ComparTIC.

Aquest curs en celebrem la desena; són moltes trobades en què hem vist com evolucionen les pràctiques de tots i de totes nosaltres amb les tecnologies. Ara ja les anomenem Tecnologies per a l’aprenentatge i del coneixement i, fins i tot, Tecnologies per l’empoderament i la participació. Perquè moltes coses han passat durant aquests anys en aquest terreny.

Per tot això ens agradaria que aquesta desena ComparTIC fóra una gran trobada de tots aquells i aquelles que heu estat enllaçats a la Xarxa, encara que només hàgeu participat alguna vegada a la ComparTIC.

I com sempre, aquesta ComparTIC serà un espai d’intercanvi. Us animem a presentar i compartir les vostres pràctiques a la Xa ComparTIC.

Vistes: 102

Fes-hi un Comentari

Necessites ser membre de Un Entre Tants per a afegir comentaris!

Registra't en la Xarxa Un Entre Tants

© 2018   Creada per Un Entre Tants.   Tecnologia de

Insígnies  |  Informa d'un Problema  |  Terms of Service